Universal Line

De Universal Line is onze reeks allround kunststof koffers. Deze koffers worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Universal Line kunststof koffers zijn al vanaf 20 euro verkrijgbaar. Hiermee bewijst de Universal Line dat een betrouwbare bescherming van uw kostbare spullen niet veel hoeft te kosten.

Ook de verzending drukt niet op uw budget. Koffersenkisten.nl rekent namelijk geen verzendkosten bij verzending naar adressen binnen de Europese Unie.

  • Licht
  • Gebruiksvriendelijk
  • Made in Holland
Lees verder...

10 artikel(en)

per pagina

FMA-E Robuuste kunststof koffer model 40100

€ 20,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)380

Breedte interieur (mm) 265

Hoogte interieur (mm)100

FMA-E Robuuste kunststof koffer model 40125

€ 25,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)380

Breedte interieur (mm) 265

Hoogte interieur (mm)125

FMA-E Robuuste kunststof koffer model 40150

€ 25,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)380

Breedte interieur (mm) 265

Hoogte interieur (mm)150

FMA-E Robuuste kunststof koffer model 40151

€ 26,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)380

Breedte interieur (mm) 265

Hoogte interieur (mm)150

FMA-E Robuuste kunststof koffer model 40200

€ 27,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)380

Breedte interieur (mm) 265

Hoogte interieur (mm)200

FMA-E Robuuste kunststof koffer model 44120

€ 27,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)435

Breedte interieur (mm) 295

Hoogte interieur (mm)120

FMA-X Robuuste kunststof koffer model 48150

€ 45,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)465

Breedte interieur (mm) 330

Hoogte interieur (mm)150

FMA-X Robuuste kunststof koffer model 57150

€ 60,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)555

Breedte interieur (mm) 395

Hoogte interieur (mm)150

FMA-X Robuuste kunststof koffer model 57175

€ 62,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)555

Breedte interieur (mm) 395

Hoogte interieur (mm)175

FMA-X Robuuste kunststof koffer model 57200

€ 64,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)555

Breedte interieur (mm) 395

Hoogte interieur (mm)200

10 artikel(en)

per pagina

Robuuste koffers voor een aantrekkelijke prijs

Onze Universal Line bestaat uit in Nederland gefabriceerde koffers die een beschermd transport van uw kwetsbare elektronica en bijbehorende onderdelen mogelijk maken. Ondanks de lage aanschafprijs krijgt u een koffer die gemaakt is van zeer robuust kunststof. Daar moet u immers op kunnen rekenen als u deze koffer als transportkoffer gebruikt. De zijwanden van de Universal Line koffers zijn zelfs versterkt, zodat ze extra stabiel zijn. Dit zorgt er onder meer voor dat de inhoud van uw koffers niets te lijden heeft onder de schokken of stoten waar deze tijdens de reis mee te maken krijgt.

Verder is er bij de productie van de Universal Line FMA-E en FMA-X koffers op het gebruiksgemak gelet. Zo zijn de sluitingen van deze kunststof koffers eenvoudig te bedienen. Dit betekent dat het bijna geen moeite kost om de koffers te openen en te sluiten. Toch zullen de koffers niet open schieten tijdens transport en zo alsnog schade aan de inhoud veroorzaken. Daarnaast zijn de kunststof koffers in deze collectie uitgerust met voeten aan de onderkant, zodat ze rechtop kunnen blijven staan. En moet u er meer op elkaar leggen? Door de stapelnokken in de koffers blijft uw stapel stabiel!

Welke maat moet mijn koffer hebben?

De kunststof koffers in de Universal Line zijn beschikbaar in tien verschillende standaardmaten. Deze maten zijn geschikt voor de meest gangbare toepassingen in het vervoer van elektronische apparaten. Er is dus een grote kans dat u bij ons een koffer gaat vinden voor de toepassing waar u hem voor nodig heeft. U kunt deze vinden door de maten in ons productoverzicht te bekijken, maar via onze kofferconfigurator kunt u ook een Universal Line koffer op afmeting zoeken. Als u daar de maten van de inhoud invoert, zoekt ons systeem daar automatisch een passende koffer bij.

Vindt onze configurator geen Universal Line koffer in de maat die u nodig heeft? Dan kunt u deze tool ook gebruiken om tussen onze andere kunststof koffers te zoeken, zoals de stof- en waterdichte kunststof koffers uit de hoogwaardige SKB 3i-reeks. Eventueel kunt u ook tussen onze kunststof kisten, aluminium koffers en aluminium kisten zoeken als het materiaal van de behuizing niet van belang is. In het onverhoopte geval dat er dan nog niets uit komt, dan heeft u waarschijnlijk een specialistische koffer op maat nodig. Op Faescases.com kunt u voor een goede prijs dit soort maatwerk koffers bestellen.

Online Universal Line koffers bestellen

Wilt u niet te veel geld aan een kunststof koffer besteden, maar toch een robuust exemplaar van topkwaliteit hebben? Dan is onze Universal Line een goede optie voor u. Deze koffers worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en een bijzonder gebruiksvriendelijk ontwerp voor een aantrekkelijke prijs. Deze lichtgewicht koffers maken het verplaatsen van uw goederen tot een eenvoudige klus en zullen hun inhoud toch de nodige bescherming bieden.

Laat u zich aangenaam verrassen door de hoogwaardige kwaliteit van de gunstig geprijsde Universal Line. De meeste modellen kunnen uit voorraad verzonden worden en zijn dus snel in uw bezit.