Sloten & accessoires

De sloten en accessoires uit onze webshop maken het gebruik van uw SKB kunststof koffers nog gemakkelijker. U vindt hier onder meer TSA sloten, wielensets en schouderriemen voor uw koffer, kist of rack. Deze accessoires zijn geproduceerd door SKB, waardoor topkwaliteit gegarandeerd is.

Net als bij onze kisten en koffers biedt Koffersenkisten.nl gratis verzending op al onze sloten en accessoires naar elk adres in de EU.

Lees verder...

7 artikel(en)

per pagina

SKB 3R-serie zwenkwielenpakket

€ 346,00 incl. BTW

SKB plaat voor transportlabels

€ 36,00 incl. BTW

SKB schouderriem voor laptopkoffer

€ 39,00 incl. BTW

SKB TSA 1 "locking latchpakket"

€ 33,00 incl. BTW

SKB TSA 2 "locking latchpakket"

€ 33,00 incl. BTW

SKB TSA 3 "locking latchpakket"

€ 33,00 incl. BTW

7 artikel(en)

per pagina

Accessoires maken uw transport gemakkelijker

Alle koffers en kisten in ons online assortiment zijn geschikt voor algemeen gebruik. Of u nu een kunststof koffer of een aluminium koffer koopt, voor een schadevrij transport van mengpanelen, computerhardware of andere gespecialiseerde apparatuur kunt u op de koffers en kisten uit onze webshop vertrouwen. In combinatie met een plukschuim interieur of vakverdelers kunt u ook een grote hoeveelheid kleinere artikelen vervoeren. Soms heeft u echter wat extra hulp nodig om het verplaatsen van uw goederen zo goed mogelijk te laten verlopen. Daar kunnen de sloten en accessoires van Koffersenkisten.nl u de nodige hulp bij bieden.

Sommige spullen zijn nu eenmaal te zwaar om te tillen. Daar verandert de lichtgewicht behuizing van onze kunststof koffers niets aan. We hebben wel een aantal transporttrolleys in het assortiment, maar voor het zwaarste werk, zoals versterkers, grote speakers en lichtinstallaties, is dat niet de beste optie. De zwenkwielen uit de SKB 3R-serie zijn dan een betere keuze. Deze zijn eenvoudig aan SKB koffers zonder trekhandgreep en wielen te bevestigen. Moeten de koffers op hun bestemming aan een paneel bevestigd worden? Daarvoor vindt u bij ons klemmensets die gebruikt kunnen worden voor alle kunststof koffers uit de 3i-serie van SKB.

Met de ergonomische schouderriem van SKB gooit u uw laptopkoffer gemakkelijk over uw schouder heen. Eventueel kan deze riem ook gebruikt worden voor het tillen van andere lichte ladingen. Voor extra duidelijkheid over de inhoud van de koffers kunt u gebruik maken van onze platen voor transportlabels. Deze zijn geschikt voor alle 3i koffers en Shock Racks.

SKB TSA sloten voor kunststof koffers

De meeste kunststof koffers uit de SKB 3i-serie hebben trigger release sluitingen. Deze sluitingen zijn te openen en sluiten zonder dat u daar kracht voor hoeft te zetten, maar blijven toch goed dicht tijdens het vervoer. Heeft u toch liever een beetje extra zekerheid? Kies dan voor een van de SKB TSA locking latchpakketten uit ons assortiment. Als u opslagmedia met gevoelige informatie vervoert, weet u zo bijvoorbeeld zeker dat deze niet in de verkeerde handen terechtkomt. De sloten blijven gegarandeerd gesloten totdat u ervoor kiest om ze open te draaien met de bijgeleverde sleutels.

We hebben verschillende TSA slotensets in ons assortiment. Van iedere set kunt u dezelfde kwaliteit verwachten: de sloten zijn robuust en makkelijk in gebruik. De montage is net zo eenvoudig, niet in de laatste plaats omdat u alle benodigdheden met de sloten mee geleverd krijgt. In iedere TSA set vindt u twee sloten, twee sleutels en de nodige vervangingspennen om de standaard trigger release sluitingen te vervangen door uiterst betrouwbare locking latchsluitingen. Iedere set is geschikt voor verschillende SKB 3i kunststof koffers. In de productinformatie vindt u terug voor welke kunststof koffers de sloten precies te gebruiken zijn.

Online sloten en accessoires voor kunststof koffers kopen

Alle sloten en handige accessoires voor kunststof koffers van SKB kunt u bij Koffersenkisten.nl voor een scherpe prijs online kopen. En omdat wij geen verzendkosten rekenen, bent u bij ons ook daadwerkelijk voordelig uit. Onze accessoires zijn makkelijk in gebruik en net zo eenvoudig aan uw kunststof koffers te bevestigen.