Opbergkisten

Kunststof opbergkisten

Een kunststof opbergkist biedt maximale bescherming aan uw spullen wanneer u deze wilt opslaan. KoffersenKisten.nl heeft een assortiment van de beste kwaliteit kunststof opbergkisten. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten voor leveringen aan adressen in de Europese Unie.

Wij leveren het topmerk SKB!

Een goede kunststof opbergkist beschermt de inhoud, is goed te stapelen en gemakkelijk handelbaar. KoffersenKisten.nl kiest voor opbergkisten van het topmerk SKB omdat deze kisten garant staan voor een nagenoeg onverwoestbare bescherming van uw spullen.

skb 3r series opbergkisten

3R serie

Rotatiegegoten LLDPE kisten die zorgen voor maximale bescherming.

  • Verkrijgbaar met wielen en trekhandgreep
  • Verkrijgbaar met vakverdelers en schuiminterieur
  • LLDPE: extreem goede bescherming van uw spullen
  • Water-, lucht- en stofdicht.
  • Gemakkelijk te stapelen

levenslange garantie

Onomstotelijk bewijs voor de kwaliteit van SKB is dat bijna alle SKB producten die we aanbieden een million-mile-warranty hebben, oftewel een levenslange garantie.


Kunststof kisten voor een beschermde opslag

Kunststof opbergkisten zijn meestal nodig om spullen tijdelijk op te slaan, zodat u ze later weer kunt gebruiken. Als deze spullen uit kwetsbare onderdelen bestaan, zoals elektronische componenten, heeft u niet genoeg aan de eerste de beste kist. U heeft dan een kist nodig die de inhoud bescherming biedt tegen stof en water. Bescherming tegen stoten en schokken is daarbij ook belangrijk, omdat de kisten voor efficiënt gebruik van de ruimte nog wel eens verplaatst worden. En als u dat zelf niet doet, kan dat soms hardhandig gebeuren. De kunststof opbergkisten uit de SKB 3R serie bieden al deze bescherming.

Omdat de kisten uit deze reeks gemaakt zijn van LLDPE volgens militaire normen, hoeft u zich niet druk te maken dat de inhoud van de kisten beschadigd raakt, ook niet tijdens het transport naar de opslag. Alle kisten in de 3R serie zijn stofdichte en waterdichte opbergkisten die daarnaast tegen corrosie, uv-straling en schimmels beschermen, zelfs onder extreme omstandigheden. Aan uw gebruiksgemak is eveneens gedacht. Het stapelen gaat bij deze kisten gemakkelijk; uw stapel kisten zal stabiel blijven staan.

De kisten uit de 3R serie zijn ook als transportkisten te gebruiken. We raden dan wel aan om voor een model met wielen en een trekhandgreep te kiezen, zodat het verplaatsen van uw goederen probleemloos kan plaatsvinden.

Kunststof opbergkisten: afmetingen en interieurs

Onze kunststof opbergkisten zijn in verschillende standaardmaten te verkrijgen. Deze maten voldoen aan de toepassingen waar de kunststof kisten het meest voor gebruikt worden. De kisten zijn daarom zeer breed in te zetten. Dit maakt het ook mogelijk om een voordelige opbergkist te vinden voor apparaten met conventionele afmetingen. Een kunststof opbergkist in een standaardmaat kost u immers minder dan een kunststof opbergkist op maat. Ons aanbod is ruim, want de 3R serie telt meer dan veertig verschillende uitvoeringen, die allemaal aan de zwaarste militaire normen voldoen.

Met onze kistenconfigurator weet u snel of we een opbergkist in de gewenste maat hebben. Als u de maten van het apparaat of de onderdelen die u wilt vervoeren heeft ingevoerd, laat de configurator u zien welke kunststof opbergkisten we daarvoor in de aanbieding hebben. Kunt u bij het zoeken op afmeting niets vinden? Dan heeft u alsnog verschillende opties. U kunt kijken of we wel kunststof koffers, aluminium kisten of aluminium koffers in die maat hebben.

Ook het interieur van uw opbergkist draagt bij aan de bescherming. Alle modellen zijn leeg verkrijgbaar, maar voor sommige varianten is een interieur met vakverdelers of plukschuim te bestellen. Hiermee kunt u meer dan één onderdeel of apparaat verplaatsen. Het plukschuim of de vakverdelers zorgen ervoor dat de inhoud tijdens de reis geen beschadigingen oploopt.

Online kunststof opbergkisten kopen

U wilt een kwetsbaar apparaat opbergen, zoals een computerkast, een mengpaneel of een speaker, maar ook zeker weten dat hij het nog doet als u hem uit de opslag haalt? Bij Koffersenkisten.nl kunt u online verschillende kunststof opbergkisten kopen die uw spullen beschermen tegen schokken, stof, water en andere risico’s. Ons assortiment aan kunststof en aluminium kisten en koffers is zeer uitgebreid. Daarnaast zijn onze artikelen aantrekkelijk geprijsd. Al onze kunststof kisten zijn gemaakt door het toonaangevende Amerikaanse merk SKB en zijn herhaaldelijk praktisch onverwoestbaar gebleken.


Aluminium opbergkisten

Naast kunststof opbergkisten bieden we ook een assortiment Defender aluminium opbergkisten. Deze kisten combineren een extreem licht gewicht met een robuuste kwaliteit.

Bekijk het aanbod >

aluminium opbergkisten