Opbergkisten

Aluminium opbergkisten

Wilt u uw spullen ergens opslaan? Kies dan voor een aluminium opbergkist waar ze in passen. Het lichte gewicht maakt ze gemakkelijk handelbaar, maar niet ten koste van de robuuste bescherming van uw spullen wanneer deze opgeslagen zijn.

Bent u op zoek naar zo’n opbergkist? Bestel hem dan bij Koffersenkisten.nl en profiteer direct van een aantal belangrijke voordelen, zoals:

  • Absolute topkwaliteit
  • Gratis verzending
  • Scherpe prijs
  • Ruim aanbod in maten en sterktes; altijd een optie voor uw toepassing

Onze Defender aluminium kisten serie is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. U heeft de keuze uit de volgende Defender series:

aluminium kist ka44 serie

Defender KA44 serie

Het instapmodel uit de serie

aluminium kist ka64 serie

Defender KA64 serie

Geschikt voor het zwaardere werk

aluminium kist ka74 serie

Defender KA74 serie

Paradepaardje van absolute topkwaliteit

  • Spatwaterdicht
  • Supersterk plaatmateriaal
  • Met stapelnokken
  • Lichtgewicht
  • Afsluitbaar met hangsloten/cilindersloten
  • Roest niet


Beschermde opslag met een aluminium kist

Uw spullen tijdelijk ergens opslaan is niet zonder risico’s. Opslagloodsen zijn soms vochtig en koud en als uw spullen ruw verplaatst worden, kunnen bepaalde onderdelen van elektronische apparaten kapot gaan. Een aluminium opbergkist kan dan flink wat zorgen wegnemen. Bergt u een apparaat op in een aluminium opbergkist uit een van onze Defender series? Dan kunt u ervan op aan dat de inhoud beschermd wordt tegen kou, hitte en vocht. En omdat het aluminium waarvan deze kisten gemaakt zijn niet roest, hoeft u zich ook geen zorgen te maken of de robuuste buitenzijde de vochtige ruimte wel overleeft.

Deze opslagkisten zijn overigens ook te gebruiken als transportkisten. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor het transport van speakers en computerkasten. Ze zullen dan door de kisten beschermd worden tegen schokken en zijn zelfs makkelijk te stapelen zonder dat ze gaan schuiven. Ook is het makkelijk om deze aluminium opslagkisten van de ene naar de andere plek te dragen, omdat het aluminium lichtgewicht is en de handgrepen goed in de hand liggen. Zit er veel vuil aan de buitenkant? Dan kunt u deze aluminium opslagkisten eenvoudig schoonmaken. Er zijn dus veel voordelen bij het gebruik van deze duurzame aluminium kisten.

Aluminium opbergkisten voor verschillende toepassingen

De drie Defender series in ons assortiment bieden bij elkaar een groot en gevarieerd aanbod aan aluminium kisten. Het grootste onderscheid tussen de verschillende Defender-reeksen zit in hoe dik het plaatmateriaal is waarvan de kisten gemaakt zijn. De Defender KA74 serie heeft bijvoorbeeld het sterkste materiaal, waardoor het geschikt is voor het zwaarste werk. Aluminium kisten uit die reeks zijn overigens ook spatwaterdicht: ideaal als u ze wel eens door de regen moet dragen. De Defender KA44 serie bestaat uit instapmodellen die geschikt zijn voor droge, schone plaatsen. De Defender KA64 serie is al behoorlijk robuust, maar toch lichtgewicht.

Weet u welke Defender-serie het beste bij uw wensen en uw budget past? Dan hoeft u daar alleen nog maar de juiste afmeting bij te vinden. Door het assortiment bladeren kan u daarbij helpen, omdat de maten daar duidelijk bij staan, maar handiger is onze kistenconfigurator. Hier kunt u aluminium opbergkisten op afmeting zoeken door simpelweg de maten van de inhoud in te voeren. Vindt ons systeem niets bij uw afmetingen? Dat betekent nog niet dat u een aluminium kist op maat nodig heeft. Onze configurator kan namelijk ook tussen onze aluminium koffers, kunststof kisten en kunststof koffers zoeken.

Online aluminium opbergkisten kopen

Wilt u zich geen zorgen hoeven maken als uw gevoelige elektronica in de opslag staan? Met een aluminium opbergkist uit onze Defender series worden uw spullen goed beschermd. Het ontwerp van deze opslagkisten wordt gekenmerkt door een beperkt gewicht en een maximum aan gebruiksgemak. U kunt daardoor de opslagruimte efficiënt benutten en als u de opgeborgen apparaten weer nodig blijkt te hebben, kunt u ze eenvoudig weer tevoorschijn halen. Bovendien hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Dat geldt voor ieder adres in de Europese Unie.


Kunststof opbergkisten

Naast aluminium opbergkisten hebben we ook een assortiment kunststof opbergkisten. Zwaarder dan aluminium maar nog bestendiger tegen impact.

Bekijk het aanbod >

kunststof transportkisten