Defender KA44

Defender KA44

Binnen het Defender aluminium kisten assortiment is de KA44 serie het instapmodel. U profiteert van de slimme constructie van de Defender range voor een scherpe prijs. Alle KA44 aluminium kisten zijn lichtgewicht en praktisch in gebruik.

KoffersenKisten.nl biedt u gratis verzending op alle producten.

Lees verder...

5 artikel(en)

per pagina

Defender KA44-016 aluminium lichtgewicht en robuuste kist

€ 91,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)360

Breedte interieur (mm) 260

Hoogte interieur (mm)320

Defender KA44-017 aluminium lichtgewicht en robuuste kist

€ 111,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)550

Breedte interieur (mm) 350

Hoogte interieur (mm)240

Defender KA44-018 aluminium lichtgewicht en robuuste kist

€ 122,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)560

Breedte interieur (mm) 360

Hoogte interieur (mm)350

Defender KA44-019 aluminium lichtgewicht en robuuste kist

€ 143,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)750

Breedte interieur (mm) 350

Hoogte interieur (mm)350

Defender KA44-020 aluminium lichtgewicht en robuuste kist

€ 163,00 incl. BTW

Lengte interieur (mm)870

Breedte interieur (mm) 460

Hoogte interieur (mm)350

5 artikel(en)

per pagina

Goede, betaalbare aluminium kisten

Een aluminium kist uit de Defender KA44 serie is een voordelige keuze voor een droge, schone ruimte waarin uw spullen vooral tegen stof, hitte of kou beschermd moeten worden. Is het risico op schade door gevaren als water en corrosie beperkt? Dan heeft u aan deze lichtgewicht aluminium kisten een goede, betaalbare optie. Voor die lage aanschafprijs krijgt u echter wel kwaliteit terug. Defender KA44 kisten zijn robuuste aluminium kisten die uw kwetsbare spullen gegarandeerd beschermen, of u ze nu in de opslag zet of ermee reist. Tegen zeer hoge of juist lage temperaturen worden uw spullen hoe dan ook beschermd.

Defender KA44 kisten zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor ruimtes die schoon moeten blijven. Dat komt voor een deel doordat de kisten makkelijk te reinigen zijn, maar ook door het feit dat het gebruikte aluminium volledig roestbestendig en anti-magnetisch is. U kunt de kisten bijvoorbeeld gebruiken om apparatuur voor de voedselverwerkende industrie mee te vervoeren. Bevat de inhoud van de kist gevoelige informatie? Dan kunt u de toch al betrouwbare sluitingen nog veiliger maken door ze af te sluiten met een hangslot of cilinderslot. Elders in de webshop van KoffersenKisten.nl kunt u een breed aanbod aan dit soort sloten en andere accessoires vinden.

Voordelige aluminium kisten in verschillende maten

Deze aluminium transportkisten en opbergkisten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Bij het ontwerp is gekozen voor standaardmaten voor veel voorkomende toepassingen. Hiermee kunnen we u in een groot deel van de mogelijke toepassingen van een aantrekkelijk geprijsde aluminium kist voorzien. In het overzicht van onze producten hebben we de afmetingen van de kisten zo duidelijk mogelijk in beeld gebracht, zodat u direct weet waar u aan toe bent. En we hebben zelfs een tool op onze site die het nog makkelijker voor u maakt. Met onze kistenconfigurator kunt u zelfs een aluminium kist op maat zoeken.

In de configurator voert u in hoe lang, breed en hoog het interieur van de aluminium kist moet zijn. Vervolgens selecteert u in het menu de optie “aluminium kisten” en klikt u op “zoeken”. De configurator gaat dan meteen voor u op zoek of er een aluminium kist in de gewenste afmetingen beschikbaar is. Eenvoudiger kan het niet! Komt er geen Defender KA44 kist uit? Dan kunt u ook bij de modellen uit de Defender KA64 en Defender KA74 series kijken, die van dikker aluminium gemaakt zijn. Van onze aluminium koffers, kunststof kisten en kunststof koffers kunt u ook een goede bescherming verwachten.

Online Defender KA44 aluminium kisten bestellen

Heeft u een beperkt budget, maar wilt u toch de allerbeste bescherming voor uw goederen? Dan is de Defender KA44 serie de perfecte reeks aluminium opbergkisten en transportkisten voor u. Het robuuste ontwerp en het lichte gewicht zorgen ervoor dat het gemak van uw spullen opslaan of vervoeren aanzienlijk vergroot wordt zonder dat u daar te veel voor hoeft te betalen. Dat ziet u zelfs terug in de verzending. We verzenden namelijk gratis naar alle adressen in de EU.