Sloten & accessoires

Sloten en accessoires voor aluminium kisten

De sloten en accessoires van KoffersenKisten.nl houden uw aluminium kisten gesloten totdat u zelf wilt dat ze open gaan. Daarmee maakt u uw kisten geschikt voor het transport van gegevensdragers met vertrouwelijke informatie of heeft u gewoon wat meer zekerheid tijdens de reis. De sloten uit onze webshop passen op alle aluminium kisten uit iedere Defender-reeks.

Bestel uw sloten en accessoires bij KoffersenKisten.nl, dan hoeft u geen verzendkosten te betalen voor uw bestelling.

Lees verder...

1 artikel(en)

per pagina

Defender Cilinderslot (1 stuk)

€ 9,00 incl. BTW

1 artikel(en)

per pagina

Een waardevolle aanvulling op het transport van uw spullen

Een aluminium kist zonder goede sluitingen is niets waard. Als de kist bij iedere hobbel of verkeersdrempel al open schiet, is de bescherming van de inhoud immers niet meer gegarandeerd. We hebben daarom uitsluitend koffers en kisten met betrouwbare sluitingen in ons assortiment. Alleen zo weet u zeker dat uw goederen de bescherming krijgen die ze nodig hebben. Soms verlangt u echter meer van een sluiting dan alleen het feit dat ze tijdens transport gesloten blijven. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als u spullen vervoert met gevoelige gegevens. Een hangslot of cilinderslot is dan een goede aanvulling op uw kist of koffer.

De sloten in ons assortiment passen op iedere aluminium kist uit de voordelige Defender KA44 reeks, maar ook op de kisten uit de stevige Defender KA64 serie en zelfs op die uit de ijzersterke Defender KA74 serie. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een budgetoptie om uw spullen te verplaatsen of naar de best mogelijke bescherming voor apparatuur met kwetsbare onderdelen: onze sloten en accessoires zijn een waardevolle aanvulling op dit transport. Onze cilindersloten zijn per stuk verkrijgbaar. Als u een aluminium kist met twee sluitingen gebruikt, heeft u dus ook twee sloten nodig.

Montage Defender cilindersloten

Een goede reden om voor een cilinderslot uit de webshop van KoffersenKisten.nl te kiezen is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De eenvoudige montage van Defender cilindersloten is echter ook een groot voordeel. In de sluitingen van de Defender aluminium kisten zit een rubbertje. Deze haalt u uit de kist en vervolgens schuift u het Defender cilinderslot door de opening die ontstaan is. Aan de achterkant kunt u de bijgeleverde clip plaatsen om het slot vast te zetten. Uw aluminium kist is dan meteen klaar voor extra veilig gebruik.

Dat betekent dat de sluitingen van de aluminium kist daarna alleen nog maar open te maken en af te sluiten zijn met de bijbehorende sleutel. Deze leveren we natuurlijk gewoon met de sloten mee. Bij ieder cilinderslot krijgt u ook een reservesleutel geleverd.

Sloten en accessoires voor aluminium kisten kopen

Is uw oog op een van onze aluminium kisten gevallen, maar heeft u aanvullende wensen voor de sluitingen? Tussen onze sloten en accessoires voor aluminium kisten vindt u daar ongetwijfeld een oplossing voor. Heeft u toch liever een kunststof koffer of kist? Ook daarvoor hebben we verschillende hoogwaardige sloten en accessoires voor een goede prijs in ons assortiment. Bovendien is ons aanbod aan koffers en kisten in alle soorten en maten bijzonder uitgebreid, zowel van kunststof als van aluminium.